Тернуватська громада

Запорізька область, Запорізький район

Новини

Дата: від до Скинути
25 Березня, 2024 р., 13:23
Прозорість та підзвітність: проаналізовано тендери на майже 200 млн гривень Дві завершені процедури публічних закупівель на суму 3 157 310 грн, доцільність 71 оголошеного тендеру на суму 194 592 662 грн проаналізували фахівці облдержадміністрації протягом тижня. ⠀ Про це відзвітували на засіданні робочої групи «Прозорість та підзвітність», яка працює при Запорізькій ОДА. Спеціалісти звернули увагу на оголошену процедуру закупівлі Департаменту освіти і науки Запорізької міської ради щодо надання послуги з організації харчування в закладах освіти. Наразі фахівці проводять аналіз та визначають реальну потребу такого спрямування коштів в умовах воєнного стану. Зазначена в оголошенні сума – понад 76 млн грн. ⠀ Додаткового опрацювання потребує доцільність закупівлі в умовах воєнного часу КП «Токмацька багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування». Ними оголошено тендер на закупівлю апарату ударно-хвильової терапії вартістю 3,6 млн грн. ⠀ Вивчено тендер Державного архіву Запорізької області щодо надання послуг із забезпечення громадської безпеки, охорони правопорядку та громадського порядку. Такий проєкт коштуватиме обласному центру понад 2 млн грн. Зауважень щодо завершеної процедури закупівлі не встановлено. Робоча група «Прозорість та підзвітність» продовжує здійснювати моніторинг використання коштів державного та місцевих бюджетів.
21 Березня, 2024 р., 08:34
                                                   
20 Березня, 2024 р., 08:36
“Учні наполегливо готуються до змагань”, - Юрій Малашко про реалізацію програми “Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги”
19 Березня, 2024 р., 08:13
Вибір спортивного талісмана Запорізької області у національних змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» завершено! За результатами відкритого голосування, яке проходило з 7 по 15 березня, впевнену перемогу здобув Хоробрий тхір, який набрав 39,1 % голосів. Саме він підтримуватиме та надихатиме на перемоги наших школярів-спортсменів під час обласних та всеукраїнських змагань шкільних ліг! Дякуємо всім, хто долучився до голосування та допоміг з вибором тваринки-талісману. Ми написали ще одну главу спортивної історії «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги»! Разом переможемо! #разомпереможемо #плічопліч #шкільніліги #scl

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь