Тернуватська громада

Запорізька область, Запорізький район

Інформує  Новомиколаївська районна філія Запорізького обласного центру зайнятості   

Дата: 10.10.2023 13:52
Кількість переглядів: 36

Приклад вдалого працевлаштування

З початком російської агресії життя багатьох людей змінилося. Так не обійшла доля і колишню безробітну Світлану Ячало, якій довелося разом із сім’єю покинути власну домівку та переїхати до смт. Новомиколаївка.

В квітні 2022 року вона звернулася  до Новомиколаївського відділу Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості для пошуку роботи. Фахівці відділу знали, що досить важливим є надання підтримки таким людям, особливо щодо працевлаштування. Адже наявність постійної роботи означає, у тому числі, стабільний дохід, а це в свою чергу – задоволення першочергових потреб, які потрібні для гідних умов життя людини. Маючи неповну вищу освіту по спеціальності «агроном», багаторічний стаж роботи, довідку внутрішньо переміщеної особи  та велике бажання знайти роботу Світлана активно брала участь у всіх заходах центру зайнятості та виконувала рекомендації фахівців.

З метою оцінки професійної затребуваності на ринку праці, визначення рівня потенціалу особи до працевлаштування, кар’єрним радником проведено профілювання особи і віднесено до 3-ої профільної групи. Світлані надали весь комплекс послуг та запропонували відвідати роботодавця, попередньо домовившись про співбесіду. Успішно пройшовши співбесіду, вона погодилася пройти стажування у роботодавця, бо крім бажання працювати було бажання мати впевненість у завтрашньому дні. Після закінчення стажування Світлана працевлаштована до ФОП Ключ Т.В. кухонним робітником з 22.09.2023 року, де працює і зараз.  І дуже приємно, що до  цього має відношення служба зайнятості.

 

 

        

Додаткову інформацію можна отримати  у Новомиколаївському відділі Запорізької філії Запорізького обласного центру зайнятості   за телефоном 9-39-11


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь